.

Hoe werkt het 

Onder “Kunst voor uitleen” staan alle kunstwerken, die u kunt lenen. Daar vindt u bij de details over het kunstwerk zoals de gebruikte techniek en de afmetingen ook een korte biografie van de kunstenaar.

Wilt u een bepaald kunstwerk lenen, dan vult u het aanvraagformulier bruikleen in. Het ingevulde formulier stuurt u naar de Stichting, waarna een van de bestuursleden contact met u opneemt om een afspraak te maken om het werk af te halen. De werken bevinden zich bij Boedelbeheer (1391 JD Abcoude, Hollandse Kade 21).

Bij het afhalen van het kunstwerk neemt u het ingevulde bruikleenformulier in tweevoud mee alsmede een identiteitsbewijs.
Door ondertekening van het bruikleenformulier gaat
u akkoord met het bruikleenreglement.

De bruikleentermijn bedraagt minimaal drie maanden en maximaal één jaar. De kosten bedragen € 5.= euro per maand. Is het gewenste kunstwerk uitgeleend, dan kunt u het reserveren.

Het kunstwerk wordt afgegeven op vertoon van een identiteitsbewijs en na ondertekening van de bruikleenovereenkomst, die tevens dienst doet als ontvangstbewijs. Bij het inleveren van het kunstwerk dient dit formulier weer meegenomen te worden, waarbij KuRVe het voor ontvangst (retour) tekent.

De bruikleennemer is zelf verantwoordelijk voor het vervoer van het kunstwerk van en naar de opslag van de bruikleengever.
De Stichting KuRVe stelt inpakmateriaal ter beschikking.